Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2012

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!ΟΛΟ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΟ ΛΟΤΤΟ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ...ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ

Πριν από λίγο καιρό σε ένα ορεινό χωριό της Ισπανίας, 70 κάτοικοι αποφάσισαν να αγοράσουν όλοι μαζί ένα δελτίο Λόττο και μόνο ένας δεν συμμετείχε. Τελικά το δελτίο κέρδισε 950 εκ. δολάρια και όλοι στο χωριό ήταν τρισευτυχισμένοι εκτός του Έλληνα που δεν συμμετείχε. Το όνομα του;   ΚΩΣΤΑΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ!
Οι κάτοικοι του μικρού χωριού Σοντέτο, πιστοί στις συνήθειες τους, αγόρασαν ένα δελτίο Λόττο και κατάφεραν ο καθένας από αυτούς να κερδίσει 130.000 δολάρια το ελάχιστο εκτός από τον Μητσοτάκη. Να σημειωθεί πως η πλειονότητα των κατοίκων του χωριού είναι αγρότες ή άνεργοι εργάτες οικοδομών. Μάλιστα ο δήμαρχος της πόλης επεσήμανε πως οι κάτοικοι θα θελήσουν να επενδύσουν τα χρήματα τους σε ένα καναπέ και όχι σε κάποιο πολυτελές αυτοκίνητο.
Ο άτυχος της υπόθεσης, ίσως και λόγω επωνύμου, Κώστας Μητσοτάκης μετακόμισε στο μικρό Σοντέτο, που αριθμεί περίπου 250 κατοίκους, για τα μάτια μιας γυναίκας. Το ειδύλλιο δεν προχώρησε, όμως ο Έλληνας παραγωγός ταινιών παραμένει εκεί και δηλώνει πως παρότι δεν κέρδισε έχει ωφεληθεί από την τύχη των υπολοίπων, καθώς τώρα μπορεί να πουλήσει τη γη του.
  ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...