Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2012

ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ!

Ολοι θα διαβάσατε για τα καραγκιοζιλίκια του megaλοδημοσιοκάφρου σε χιονοδρομικό κέντρο οπου το παιδί του δέχτηκε ''φονική'' επίθεση απο έλκηθρο,παρόμοιο με της φωτογραφίας, οδηγούμενο απο 5χρονο ...κοριτσάκι!Δείτε εδώ την απάντησή του για το θέμα,αλλα δώστε προσοχή στα σχόλια των αναγνωστών

2 σχόλια:

  1. Ο γελοίος πασοκοφρουρός Στραβελάκης δεν έχει διαμαρτυρηθεί τόσον καιρό για τα παιδάκια που υποφέρουν από την πείνα ή ζητιανεύουν στα φανάρια. Μόνο το κακομαθημένο του υπάρχει σε όλο τον κόσμο. Ας μιλήσει λοιπόν στους πασόκους κολλητούς του, που χρόνια τώρα γλύφει μαζί με τους υπόλοιπους κάφρους του MEGA, να του στείλουν 5-6 μπάτσους συνοδεία κάθε φορά που το βλαστάρι του θα βγαίνει από το σπίτι κι ας του πει κάποιος ότι στα χιονοδρομικά οι σκιερ και τα έλκηθρα "τρέχουν", δεν σέρνονται. Και στο κάτω-κάτω ας προσέχει εκείνος καλύτερα το παιδί του αφού στο συγκεκριμένο χώρο κυκλοφορούν τόσοι πολλοί επικίνδυνοι 5χρονοι "φονιάδες"!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Παραλογιζόμαστε?
    Νομίζω ότι η μονη κριτική που μπορεί να του κάνει κανείς είναι που επί χρόνια είναι μια χαρά βολεμένος και δεν δίνει δεκάρα για το ..παραέξω, και ξαφνικά, όταν κάτι τον άγγιξε προσωπικά, τότε θυμήθηκε ότι υπάρχουν και παράνομα λειτουργούσες επιχειρήσεις! Αν είναι και το Μεγα μια από αυτές, δεν το ξέρω, αλλά...πλάκα θα έχει!... χαχαχα... Θα είναι ο απόλυτος ξεφτυλισμός του!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...