Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2011

ΟΡΓΙΑ ΣΤΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ...

            (άλλη μία) Μα'ι'μουδένια νίκη του τραγικού ολυμπιακού με θύμα την αξιοπρεπέστατη ομάδα του Παναιτωλικού!Τραγικός επίσης ο Αμπάρκιολης στο ΑΕΚ-Κέρκυρα(άνθρωπος ειδικών αποστολών κατά της ΑΕΚ.θυμόμαστε όλοι τις περσινές δηλώσεις Αδαμίδη περι...Αμπαρκιόληδων).Διαβάστε μερικά άρθρα εδώ , εδώ , εδώ κι
εδώ

1 σχόλιο:

  1. Πριν πω ότιδήποτε θεωρώ να δηλώσω ότι είμαι Ολυμπιακός. Όχι ότι αυτό σημαίνει κάτι. Απλώς τα χρόνια μου δεν μου επιτρέπουν να βλέπω τα πράγματα με φανατισμό. Κι όταν κάποιος σαν κι εμένα έχει παρακουλουθήσει από κοντά αγώνες γιορτές του αθλητισμού όπως ΝΒΑ, Βaseball, Premier League δεν έχω περιθώρια για τέτοια πράγματα.
    Λοιπόν! Το χρεοκωπημένο Ελληνικό ποδόσφαιρο δεν αντέχει την κριτική πολλώ δε μάλλον να το πάρεις στα σοβαρά. Έχει χάσει προ πολλού αξιοπρέπεια, καθαρότητα, διαφάνεια, σοβαρότητα κλπ κλπ. Έτσι θεωρώ ότι η εστίαση σε γεγοτότα σαν και αυτά που συνέβησαν την Κυριακή δεν κάνουν τίποτα άλλο από το να επιβεβαιώνουν τον κανόνα. Θα ήταν φαιδρό να πιστεύουμε ότι το παδόσφαιρο μπορεί να εξαγνιστεί μέσα στη γενική Ελληνική παρακμή. Τα βλέπω όλα αυτά και γελάω δυνατά για να ξεδίνω κιόλας, για να μη σκάσω μέσα στη γενική μπόχα!
    Καλημέρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...