Κυριακή 29 Μαΐου 2011

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΕΙΔΗΣΗ

μόλις διάβασα το παρακάτω άρθρο έμεινα άφωνος!!!μιλάμε οτι οι άνθρωποι ,δεν ξέρω αν είναι πράκτορες των τοκογλύφων μας και δεν θέλουν να ορθοποδήσουμε ποτέ ή είναι απλώς αδαείς ανίκανοι και ηλίθιοι...το σίγουρο όμως είναι πως είναι ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ!!!τώρα καταλαβαίνω το γιατί αρκετοί γνωστοί μου,απολυμένοι απο τα προγράμματα stage,αντί να ψάξουν να βρούνε κάποια κανονική δουλειά συνεχίζουν να κωλογλύφουν βο(υ)λευτές και δημάρχους.....διαβάστε: Toυ Νότη Παπαδόπουλου
Η νέα πρόταση που αίφνης έχει αρχίσει να κερδίζει έδαφος – τη µελετά είπε χθες ο κ. Γ. παπανδρέου – είναι αυτή περί της λεγόµενης εργασιακής εφεδρείας που πρότεινε ο κ. α. Σαµαράς. Σύµφωνα µε την πρόταση αυτή, ένας εργαζόµενος σε ∆ΕΚΟ αντί να απολύεται όταν κλείνει µια εταιρεία του ∆ηµοσίου, θα... παραµένει σε εφεδρεία – σπίτι του ας πούµε – και θα πληρώνεται το 70% του µισθού του χωρίς επιδόµατα για αδιευκρίνιστο διάστηµα. είναι δηλαδή ακόµη ένα τέχνασµα για να µην αναλάβει κανένα από τα δύο µεγάλα κόµµατα το κόστος για απολύσεις εργαζοµένων στις ∆ΕΚΟ, παρά το γεγονός ότι η γιγάντωση του ευρύτερου δηµόσιου τοµέα – λόγω διορισµών δικών µας παιδιών – είναι ένας από τους σηµαντικότερους λόγους για τους οποίους σήµερα η χώρα χρωστάει 350 δισ. ευρώ.

Η ρύθµιση αυτήπερί εφεδρείας που αντιβαίνει σε κάθε λογική µείωσης των ελλειµµάτωντου ελληνικού ∆ηµοσίου, είναι– αν µη τι άλλο – προκλητικά άδικη για τους 200.000 εργαζοµένους στον ιδιωτικό τοµέα που απολύθηκαν τους τελευταίους µήνες και ζουν µε το αστείο επίδοµα ανεργίας, το οποίο µάλιστα δικαιούνται µόνο για 12 µήνες. είναι απίστευτο ακόµηκαι σήµερα που η χώρα βρίσκεται στο χείλος της χρεοκοπίας, τα κόµµατα να σκέπτονται κυρίως την κοµµατική πελατεία τους, αντί να προσπαθούν µε νύχια και µε δόντια να σώσουν τη χώρα από την καταστροφή.
TA NEA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...