Σάββατο 2 Απριλίου 2011

ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΕ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΄΄ΜΠΟΜΠ ΣΦΟΥΓΓΑΡΑΚΗΣ΄΄

H φωνή σας μοιάζει με κάποιο καρτούν; Οι γύρω σας γελάνε με αυτό; Τότε μπορείτε να ακολουθήσετε το παράδειγμα της Licia Faithful, που έβαλε στην τσέπη της 163.340 ευρώ για ρατσιστική συμπεριφορά! Η γυναίκα απo τη Βραζιλία είχε φωνή που έμοιαζε με τον «Μπομπ Σφουγγαράκη» και αυτό μετέτρεψε τη ζωή της σε γολγοθά.
Για 18 μήνες οι συνάδελφοί της στην «AXA PPP Healthcare», που εδρεύει στην Αγγλία, τη φώναζαν«Μπομπ Σφουγγαράκη, Τετραγωνοπαντελονή», ενώ ηχογράφησαν τη φωνή της χωρίς να το γνωρίζει και έβαζαν το απόσπασμα να παίζει, ώστε να γελάνε. Σύμφωνα με τη Licia, η ζωή της είχε γίνει τόσο ανυπόφορη που δεν μπορούσε καν να ανταπεξέλθει στις οικογενειακές της υποχρεώσεις.

Η ρατσιστική συμπεριφορά όμως δεν σταματούσε εκεί. Η καταγωγή της από τη Βραζιλία ήταν το δεύτερο αγαπημένο αντικείμενο σχολιασμού των συναδέλφων της. Τη ρωτούσαν εάν παίρνει ναρκωτικά, λόγω της καταγωγής της από τη λατινική χώρα, ενώ έκρυβαν τις σημαίες της χώρας της, που είχε βάλει στο γραφείο της. Το αφεντικό, όχι μόνο της είχε απαγορεύσει να φορά μπλούζες με το λογότυπο της χώρας της, αλλά σε αντίθεση με τα μπόνους των υπολοίπων, εκείνη δεν έβλεπε καμία ανταμοιβή των προσπαθειών της.

Τελικά, ο ενθουσιασμός της μετατράπηκε σε κατάθλιψη, άγχος και αγοραφοβία, αλλά δεν το άφησε να περάσει έτσι. Απευθύνθηκε σε δικηγόρο, έκανε μήνυση και κατάφερε να κερδίσει 163.340 ευρώ για ρατσιστική συμπεριφορά, άδικη απόλυση και σωματικές βλάβες!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...