Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου 2012

Ατιμη Βαρύτητα...

Δείτε Την Πρώτη Ομιλία Της Αννας Βαγενά Στη Βουλή!Πραγματικά Νομίζω Οτι Αν Στην Επόμενη Βουλή Δεν Είναι Μέσα, Θα Είναι Μια Ακόμα Ηττα Της Δημοκρατίας.

Απο Μικρό Κι Απο Τρελό ...Νο14

Ωραίοι!

Τα...Καλά Της Κρίσης...

Καλημέρα Σας...

Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2012

Είναι Να Μην Σου Τύχει!

Ο Δυσκολότερος Παπάς Που Εχετε Παίξει Ποτέ!!!

Το συγκεκριμένο παιχνίδι το είχα αναρτήσει και παλιότερα,αλλά το ξαναβάζω για να παίξουν και οι νεότεροι φίλοι μου.Είμαι σίγουρος οτι τις 2 πρώτες φορές θα χάσετε!Για να παίξετε πατήστε ΕΔΩ.Καλή επιτυχία...

Γελοιογραφίες

Ηλικιωμένος Επιτέθηκε Με Πατερίτσα Στον Δοσίλογο Βουλευτή Γιώργο Ντόλιο!(δείτε το βίντεο)

Με μία πατερίτσα επιτέθηκε στον πρώην Υπουργό του δοσιλογικού ΠΑΣΟΚ Γιώργο Ντόλιο, ένας κάτοικος των Φερών κατα την διάρκεια της καρναβαλικής παρέλασης .
Αμέσως επενέβη η αστυνομία που απομάκρυνε τον ηλικιωμένο, ο οποίος όμως συνέχισε να προπηλακίζει τον πρώην Υπουργό που κατάγεται απο τις Φέρες και μάλιστα έχει επιτελέσει και Δήμαρχος της πόλης.

Υπάρχει Στ'Αλήθεια Αραγε;

Για Να Ξέρουμε Τι Τρώμε...

Καλημερούδια...

Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2012

Γελοιογραφίες

Κάνε Παιδί...Να Δείς Καλό...

Μα Ποιό Νά'Ναι;

Ρε Μπας Κι Έχουν Δίκιο;

Καλημέρα Σας...

Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2012

Γελοιογραφίες

Θέλετε Να Ταξιδέψετε Στην Αγγλία;Κανένα Πρόβλημα...

Ειδικό Δικαστήριο Αμέσως Μετά Τις Εκλογές...

Επεσε Πείνα;

Το Φθηνότερο Handsfree!

Καλημέρα Σας...

Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2012

Διαβάστε Το Βιβλιαράκι Του Αρκά

                                                Για να το διαβάσετε ή να το κατεβάσετε δωρεάν,πατήστε εδώ

Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2012

Δόθηκαν Στη Δημοσιοτητα Οι Φωτογραφίες Των Υπευθύνων Των Επεισοδίων Που Επισκίασαν Την Απίστευτα Μεγάλη Διαδήλωση Στο Κέντρο Της Αθήνας.Δείτε Ποιοί Είναι...

Καλημέρα Σε Όλους

Με συγχωρείτε για την απουσία μου,αλλά είμαι ακόμα σοκαρισμένος απο την απόφαση που πήραν τα 2/3 της Βουλής το βράδυ της Κυριακής.Μια Βουλή που σχηματίστηκε πριν απο πολύ καιρό,όταν δεν φανταζόμασταν καν,την κατάσταση που μας  είχαν φέρει οι ΚΛΕΦΤΕΣ πολιτικοί μας.Μια Βουλή που θα έπρεπε να είχε διαλυθεί αμέσως μόλις ο νεοεκλεγείς τοτε Πρωθυπουργός διαπίστωνε πως ''λεφτά δεν υπάρχουν''!Κάπως έτσι θα γίνονταν τα πράγματα σε κανονικές συνθήκες.Γιά σκεφτήτε το λίγο...εάν είσασταν εσείς στη θέση του Πρωθυπουργού  δεν θα παραιτούσασταν;Γιατί να φορτωθείτε στις πλάτες σας την κακοδιαχείρηση των ''πρώην'';Γιατί λοιπόν ο Παπανδρέου πήρε την ευθύνη και μας ''πούλησε'' στους τοκογλύφους;Και γιατί παραποίησε τα στοιχεία του χρέους μας,μαζι με τον Παπακωνσταντίνου,ετσι ώστε να μας βάλει στο ΔΝΤ;Και γιατί ο Βενιζέλος προσπαθεί με τόσο πάθος να μας πείσει οτι το μνημόνιο που μας οδηγεί στην πείνα και στην εξαθλίωση είναι μονόδρομος;Η απάντηση φίλοι μου είναι πολύ απλή: ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ, ΠΡΟΔΟΤΕΣ και ΟΡΓΑΝΑ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ !!! Τέλος πάντων....να μην σας κουράζω...σε λίγες μέρες που θα είμαι λίγο καλύτερα θα είμαι πάλι μαζί σας.Ετσι κι αλλιώς αυτό το blοg φτιάχτηκε όχι μόνο για να σχολιάζω την πολιτική επικαιρότητα ,αλλά και για να κάνω τα χειλάκια σας να σκάνε και κανένα χαμόγελο!  (την παραπάνω φωτογραφία την είχα αναρτήσει πριν απο μερικούς μήνες με τον τίτλο ''μα πόσο ίδιοι είστε''Δεν θυμάμαι τι είχε συμβεί τότε που την έφτιαξα,όμως ταιριάζει απόλυτα μετα την προδοσία καί του Σαμαρά)

Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2012

199 ΠΡΟΔΟΤΕΣ...ΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΘΑ ΔΙΑΡΚΕΣΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ...

Η ΑΘΗΝΑ ΣΤΙΣ ΦΛΟΓΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΜΕ ΤΙΣ ΚΟΥΚΟΥΛΕΣ...

Μόλις γύρισα απο τον Λυκαβηττό και από τον περιφερειακό του Γαλατσίου.Πήγα να θαυμάσω απο ψηλά το θέαμα που θέλησαν να μας προσφέρουν οι κουκουλοφόροι του Παπουτσή,την Αθήνα στις φλόγες!Μόλις έφτασα συνειδητοποίησα πως δεν είχα την φωτογραφική μου μηχανή για να μοιραστώ μαζί σας αυτό που έβλεπα.Ίσως όμως,να ήταν καλύτερα έτσι γιατί καμμία φωτογραφία δεν θα μπορούσε τα εκφράσει αυτό που ένοιωσα.Ειδικά η εικόνα απο τον περιφερειακό, με τον Λυκαβηττό και την Ακρόπολη φωτισμένους και ανάμεσά τους να ξεπηδάνε φλόγες και μαύροι καπνοί που κάλυπταν την πόλη ήταν απίστευτη!Την ώρα που γράφω αυτές τις γραμμές βλέπω στην τηλεόραση οτι οι δοσίλογοι ψήφισαν την παράδοση ,άνευ όρων,των Ελλήνων στα νύχια των  τοκογλύφων.ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ...

ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΧΑΝΟΥΝ! ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΧΑΣΕΙ ΠΡΟ ΠΟΛΛΟΥ ΟΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ ΧΟΥΝΤΟΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΜΑΣ

Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2012

ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ!ΕΙΔΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΑΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΟΣΙΛΟΓΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ...

ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ .....................ΚΑΛΟ.........

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΟΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΟΥΝ ΣΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ,ΟΙ ΤΟΠΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΟΒΟΥΝ ΤΗΝ ΠΙΤΑ ΤΟΥΣ!!!!!!

Ημερολόγιο

Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2012

ΠΑΡΕ ΘΕΣΗ ΠΡΟΕΔΡΕ!!!

ΟΠΟΥ ''ΤΣΙΛΕΡ'',ΒΑΛΤΕ ''ΜΕΡΚΕΛ''ΚΑΙ ΟΠΟΥ ''ΤΗΝ'' ΒΑΛΤΕ ''ΤΑ''

ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΡΩΩ,ΝΑ ΠΙΝΩ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΛΕΡΩΝΩ ΤΟ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ! ΓΙΝΕΤΑΙ;


                                ΓΙΝΕΤΑΙ!!!

ΤΡΑΒΗΞΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΖΑΝΑΚΙ...

ΤΟΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΤΕ;

Αμερικανός ηθοποιός και...γόης!Είναι ο...

Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2012

ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ

ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΣΥΜΠΤΩΣΗ!!!ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΘΑ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ,ΒΓΑΙΝΕΙ Η ΕΙΔΗΣΗ ΟΤΙ ΔΕΣΜΕΥΤΗΚΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΥ!!!ΤΥΧΑΙΟ;ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ...

NEWS247.GR:<<Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε ο πρώην υπουργός Άκης Τσοχατζόπουλος μετά την απολογία του στον εφέτη Θεόδωρο Κανελλόπουλο για "ανακριβή δήλωση πόθεν έσχες" του έτους 2010 (χρήση 2009.
Παράλληλα, διατάχθηκε η δέσμευση του ακινήτου στη Διονυσίου Αρεοπαγίτου, το οποίο φέρεται πως δεν είχε δηλώσει, όπως προέκυψε μετά τον επανέλεγχο που διενεργήθηκε και την άρση του τραπεζικού, φορολογικού και χρηματιστηριακού απορρήτου, από την επιτροπή ελέγχου των οικονομικών των κομμάτων και των βουλευτών της Βουλής.
Μετά την απολογία του, ο κ. Τσοχατζόπουλος υποχρεώθηκε να καταβάλλει εγγυοδοσία 150.000 ευρώ, ενώ του απαγορεύτηκε και η έξοδος από τη χώρα.
Το επίμαχο πόθεν έσχες κρίθηκε ως ανειλικρινές μετά το πόρισμα της αρμόδιας επιτροπής της Βουλής, σύμφωνα με το οποίο, ο κ. Τσοχατζόπουλος έχει συνολικό εισόδημα 250.955,87 ευρώ, εκ των οποίων τα 150.000 ευρώ δικαιολογεί ως λήψη δύο δανείων.
Δεν έχει δηλώσει, όμως, το σπίτι στη Διονυσίου Αρεοπαγίτου ενώ παλιότερα περιουσιακά του στοιχεία δεν δικαιολογούνται με βάση τα εισοδήματα του.
Ο ίδιος υποστηρίζει ότι το σπίτι δηλώθηκε στο πόθεν έσχες του 2011 καθώς αποκτήθηκε το 2010 και ότι έστειλε πολλές φορές συμπληρωματικά στοιχεία στην επιτροπή της Βουλής που, κατά την άποψή του, δικαιολογούν όλα τα περιουσιακά του στοιχεία.>>
παρδαλό καθίκι:Μα για πόσο ζώα μας περνούν οι πολιτικάντηδες που κυβερνούν αυτόν τον δυσμοιρο τόπο!εγώ απλά να θυμίσω πως ελέγχεται μόνο για  ξέπλυμα βρώμικου χρήματος και ΟΧΙ για ΠΑΘΗΤΙΚΗ ΔΩΡΟΔΟΚΙΑ(!!!) και αυτό γιατί στο παρελθόν υπέρ της παραγραφής του αδικήματος της παθητικής δωροδοκίας τάχθηκε με ομόφωνο βούλευμά του το πενταμελές Δικαστικό Συμβούλιο του Αρείου Πάγου.
Τα μέλη του Δικαστικού Συμβουλίου υιοθέτησαν την εισήγηση, τόσο του αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ν. Μαύρου, όσο και του ανακριτή αρεοπαγίτη, Β. Λαμπρόπουλου, και αποφάνθηκαν ότι το αδίκημα της παθητικής δωροδοκίας έχει παραγραφεί, καθώς έχουν παρέλθει, από τη διάπραξή του, δύο κοινοβουλευτικές σύνοδοι της Βουλής!Τα συμπεράσματα δικά σας...

ΠΑΝΕ ΒΟΛΤΙΤΣΑ ΤΑ...ΟΜΟΡΦΟΠΑΙΔΑ;

ΧΑ ΧΑ!ΠΡΑΓΜΑΤΙ,ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ!ΗΜΟΥΝ ΣΤΟΥΣ BON JOVI KAI ΣΑΣ ΤΟ ΥΠΟΓΡΑΦΩ...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ...

Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2012

ΤΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΗΝ ΕΚΤΑΚΤΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ G8

Ως γνωστόν οι δοσίλογοι πολιτικοί μας θα δεχτούν όλα τα μέτρα που προτείνουν τα αφεντικά τους της τρό'ι'κα!Αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα την τρομερή ανάπτυξη της Ελλάδας (όπως μας λένε άλλωστε) και το πλασάρισμά της στις 8 ισχυρότερες οικονομίες της Γης!Δείτε τις αντιδράσεις των ηγετών των χωρών του G8!Πίσω και σας φάγαμε γατάκια!!! 

ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ...

ΣΕ ΤΡΩΕΙ Ο...ΑΦΑΛΟΣ ΣΟΥ!

Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2012

ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ

ΠΕΣ'ΤΟΥ ΤΑ ΕΛΛΗΝΑΡΑ ΜΟΥ!!!ΧΑ ΧΑ ΧΑ...

Ο ΑΔΙΑΒΑΣΤΟΣ...

ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΚΙ ΑΠΟ ΤΡΕΛΟ...Νο13

ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΑΝΤΡΩΝ-ΓΥΝΑΙΚΩΝ!

ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΝΑ΄ΧΟΥΜΕ...

Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2012

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΣΕΜΙΝΑΣ ΔΙΓΕΝΗ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΝΤΡΟΠΙΑΖΕΙ ΤΟΝ ΘΕΣΜΟ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Κάποτε ήμουν πραγματικά... ηλίθια. Αθώα, ευκολόπιστη, Κάποτε πίστευα με τη μία τους ανθρώπους, μ'έπειθαν τα λόγια. Τώρα θυμώνω εύκολα, γιατί μάλλον ξύπνησα, βγήκα από το λήθαργο, μαζί με όλους, ξαφνικά. Εξοργίζομαι λοιπόν, όταν με κοροιδεύουν.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...