Παρασκευή 29 Απριλίου 2011

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

Η Toyota σίγουρα έχει μετανιώσει για αυτή τη διαφήμιση που προκάλεσε μεγάλο σάλο και πάμπολλες αντιδράσεις! Αντικείμενο της διαφήμισης το οικολογικό Prius. Δείχνει έναν άντρα που μόλις έχει διαπράξει φόνο και το σλόγκαν αναφέρει: Τουλάχιστον οδηγεί Prius!

ΜΑΣ ΛΕΙΠΕΙΣ ΗΔΗ.....


Μετά από 255 ταινίες ερωτικού περιεχομένου, η ελληνικής καταγωγής πορνοστάρ αποφάσισε να τερματίσει την καριέρα της.
«Είναι αρκετά σαφές ότι ο χρόνος μου ως ηθοποιός σε ταινίες για ενήλικες έχει λήξει. Ηρεμήστε, δεν έχω βρει το Χριστό. Ένα πράγμα είναι σίγουρο, είμαι περήφανη για όσα έχω κάνει και δεν μετανιώνω για τίποτα. Ειλικρινά αισθάνομαι ότι έδωσα όσα μπορούσα στην ερμηνεία των ρόλων μου. Συνεργάστηκα με κορυφαίους επαγγελματίες, με τις καλύτερες εταιρίες στον κλάδο και απόλαυσα  φιλίες και σχέσεις, που είχα τη χαρά να δημιουργήσω στην καριέρα μου», έγραψε στο προφίλ της στο facebook η SASHA GREY.( κατά κόσμον Μαρίνα- Άννα Χατζή).

Τετάρτη 6 Απριλίου 2011

ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ

ΑΟΥΤΣ!!!

ΣΥΝΝΕΦΟ- ΡΟΜΠΟΤ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΡ!

Δείτε τον εκπληκτικό τρόπο, με τον οποίο οι διοργανωτές του Μουντιάλ, το 2022, στο Κατάρ, σχεδιάζουν να αντιμετωπίσουν το πρόβλημα της αφόρητης ζέστης.Το CNN δημοσιοποίησε βίντεο που δείχνει το ρομπότ-σύννεφο το οποίο θα τοποθετείται πάνω από τα γήπεδα για να δημιουργεί σκιά, αλλά και να δροσίζει το χώρο. Το ρομπότ θα κινείται παράλληλα με την πορεία του ήλιου. Το κόστος αυτής της καινοτομίας θα είναι τεράστιο, αλλά οι ζάμπλουτοι Άραβες δεν έχουν το παραμικρό πρόβλημα για να το διαθέσουν, προκειμένου να αντιμετωπιστεί το μείζον θέμα της αφόρητης ζέστης, που τους καλοκαιρινούς μήνες αγγίζει τους 50 βαθμούς Κελσίου. ΠΗΓΗ

Τρίτη 5 Απριλίου 2011

ΤΑ ΣΠΑΕΙ (ΤΑ ΑΜΟΡΤΙΣΕΡ).....

THN ANAΓΝΩΡΙΣΑΤΕ;

είναι η.........

ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΗ ΠΛΑΣΤΙΚΗ('Η ΜΗΠΩΣ PHOTOSHOP;)


ANEKΔΟΤΑΚΙ

Οδηγείς ένα αυτοκίνητο με σταθερή ταχύτητα. Στα αριστερά σου έχεις μια κοιλάδα και στα δεξιά ένα πυροσβεστικό όχημα το οποίο έχει την ίδια ταχύτητα με σένα. Μπροστά σου έχεις ένα καλπάζων γουρούνι που έχει το ίδιο μέγεθος με το αυτοκίνητό σου και δε μπορείς να το προσπεράσεις. Πίσω σου έχεις ένα ελικόπτερο που πετάει στο ύψος του δρόμου. Τόσο το γιγάντιο γουρούνι όσο και το ελικόπτερο ταξιδεύουν στην ίδια ταχύτητα με σένα. Τι πρέπει να κάνεις για βγεις από αυτή την άκρως επικίνδυνη κατάσταση;                                                                                            

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΚΑΛΟΜΟΙΡΑ ΣΕ ΜΙΚΡΗ ΗΛΙΚΙΑ ΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ

Σάββατο 2 Απριλίου 2011

ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΕ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΄΄ΜΠΟΜΠ ΣΦΟΥΓΓΑΡΑΚΗΣ΄΄

H φωνή σας μοιάζει με κάποιο καρτούν; Οι γύρω σας γελάνε με αυτό; Τότε μπορείτε να ακολουθήσετε το παράδειγμα της Licia Faithful, που έβαλε στην τσέπη της 163.340 ευρώ για ρατσιστική συμπεριφορά! Η γυναίκα απo τη Βραζιλία είχε φωνή που έμοιαζε με τον «Μπομπ Σφουγγαράκη» και αυτό μετέτρεψε τη ζωή της σε γολγοθά.
Για 18 μήνες οι συνάδελφοί της στην «AXA PPP Healthcare», που εδρεύει στην Αγγλία, τη φώναζαν«Μπομπ Σφουγγαράκη, Τετραγωνοπαντελονή», ενώ ηχογράφησαν τη φωνή της χωρίς να το γνωρίζει και έβαζαν το απόσπασμα να παίζει, ώστε να γελάνε. Σύμφωνα με τη Licia, η ζωή της είχε γίνει τόσο ανυπόφορη που δεν μπορούσε καν να ανταπεξέλθει στις οικογενειακές της υποχρεώσεις.

Η ρατσιστική συμπεριφορά όμως δεν σταματούσε εκεί. Η καταγωγή της από τη Βραζιλία ήταν το δεύτερο αγαπημένο αντικείμενο σχολιασμού των συναδέλφων της. Τη ρωτούσαν εάν παίρνει ναρκωτικά, λόγω της καταγωγής της από τη λατινική χώρα, ενώ έκρυβαν τις σημαίες της χώρας της, που είχε βάλει στο γραφείο της. Το αφεντικό, όχι μόνο της είχε απαγορεύσει να φορά μπλούζες με το λογότυπο της χώρας της, αλλά σε αντίθεση με τα μπόνους των υπολοίπων, εκείνη δεν έβλεπε καμία ανταμοιβή των προσπαθειών της.

Τελικά, ο ενθουσιασμός της μετατράπηκε σε κατάθλιψη, άγχος και αγοραφοβία, αλλά δεν το άφησε να περάσει έτσι. Απευθύνθηκε σε δικηγόρο, έκανε μήνυση και κατάφερε να κερδίσει 163.340 ευρώ για ρατσιστική συμπεριφορά, άδικη απόλυση και σωματικές βλάβες!!!

U.F.O.

Ένα μήνυμα από το διάστημα, που ελήφθη το 1998 κατάφερε μετά από αρκετά χρόνια να αποκρυπτογραφήσει η NASA σύμφωνα με έγγραφο από το Βρετανικό Υπουργείο ‘Αμυνας.
Ο Ρώσος αστροφυσικός Βίκτορ Κουλάκοφ πιστεύει ότι το σήμα εστάλη από εξωγήινο πολιτισμό, γειτονικού γαλαξία, και είναι …ηλικίας 80.000 ετών (χρόνος που απαιτείται για να φθάσει στη Γη).
Στο μήνυμα, σε ιδιαίτερα δραματικούς τόνους, έδιναν την ακριβή τοποθεσία τους με κρυπτογραφημένη απεικόνιση ενός πλανητικού συστήματος, με ένα ή δύο κυρίαρχα άστρα, ενώ καθόριζαν και την υλική σύσταση του πλανήτη.

Ο άγνωστος πολιτισμός προειδοποιούσε ότι βρίσκεται στα πρόθυρα της εξαφάνισης, χωρίς ωστόσο να εξηγεί την αιτία.
Ο Ρώσος καθηγητής εκτιμά ότι με βάση τα γήινα δεδομένα, πιθανότερη αιτία να είναι ένας πυρηνικός πόλεμος.
Παράλληλα διαπιστώνεται αδυναμία των κατοίκων του άγνωστου πλανήτη να τον εγκαταλείψουν, είτε επειδή δεν υπήρχε η τεχνολογική ανάπτυξη που θα επέτρεπε τη δυνατότητα μαζικών ταξιδιών στο διάστημα, είτε γιατί δεν υπήρχε γειτονικός κατοικήσιμος πλανήτης.
Το άρθρο αυτό δημοσιεύθηκε στο εβδομαδιαίο περιοδικό «World News» και όπως σημειώνεται αντλήθηκε από επίσημα έγγραφα του βρετανικού υπουργείου Άμυνας.

ΜΠΡΡΡ!!! ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΟ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...